Villaksauksjonen 2019 Fire fluer som fanger laks av Nic Jepson

Disse to fluemønstene fanget 3 laks på 6 timer på åpningsdagen 2019 Årøy – 11,5 kg og 16 kg på Mikkeli Blue om natten 0g 12 kg på Black and Grey i tidlig morgen med lite lys.

 Nic har bodd i Stavanger siden 1979 og ble en entusiastisk fluefisker på lokale elver i Rogaland og noen elver lenger nord. Han har reist til mange eksotiske lokasjoner på leting etter alle typer laksefisker inkludert: King Salmon, Coho i Alaska, Seatrout i Patagonia, Steelhead i BC Canada og atlantisk laks i Norge, Russland og Skottland.

 For 7 år siden begynte han å binde fluer seriøst etter å ha blitt venn med Stuart Foxall – en profesjonell fluebinder i verdensklasse fra England. Under Stuarts veiledning fikk Nic raskt den kunnskapen han trenge for å produsere laksefluer av topp kvalitet, spesielt TD-rørfluer. Nic tester fluene i en hjemmelaget testtank for å sikre at de svømmer riktig.

 Nic støtter Reddvillaksens innsats fullt ut og håper at deres harde arbeid vil resultere i bedre forhold for alle sportsfiskere, både her i Norge og i utlandet.

Hva Antall Giver Verdi
Laksefluer 4 Nic Jepson NOK 1 000
Del dette innlegg
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter