Villaksauksjonen 2019 3 – års abonnement på Chasing Silver Fly Fishing Magazine  inkl. fire utgaver hvert år  + fire tubefluer Green Highlander bundet av Antii Matilainen

 

Vi i Chasing Silver er entusiastiske fluefiskere fra Finland. Vi elsker laksefiske, spesielt i norske elver, og forstår vi må kjempe for våre svømmende venner i sjøer og elver. Vi verdsetter arbeidet Reddvillaksen gjør for å redde villaksen og ønsker med denne donasjonen å gjøre vår del. Vi samarbeider også med organisasjoner som ASF og NASF. Chasing Silver har vært utgitt siden 2008 og ble re-etablert i begynnelsen av 2014. Siden starten har det vært en æressak for oss å produsere et magasin med høy kvalitet. Vi setter vår ære i å trykke i tykt papir, stor print, kvalitets-artikler og fantastiske bilder. Vi er spesialister i å fiske etter  atlantisk laks og steelhead. Chasing Silvers bidragsytere er anerkjente forfattere og fotografer over hele verden, profesjonelle og amatører. Chasing Silver kommer ut fire ganger i året. 

Med på kjøpet får du også fire tubefluer for laks bundet av Antti Matilainen. Fluene som er avbildet er kun eksempler – dvs. fluene som leveres kan se annerledes ut enn de på bildet. Fluene er effektive, unike og håndlagde.

 

Hva Antall Giver      Verdi
Abonnement og

Laksefluer

3 år www.chasingsilvermagazine.com          NOK  2 500
Del dette innlegg
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter