Yokanga – en fantastisk tilleggsdonasjon til årets Villaksauksjon 7.11.2019

 

Objekt 49-2

Den midtre delen av Yokanga har levert mer laks over 30 lbs enn mesteparten av de andre elvene på Kola tilsammen. Dette er ganske enkelt en av de beste storlakselvene som finnes i dag. Her er klassisk fluevann med brede rolige strømmer som går over i smalere brekk med stadig raskere strøm, tøffe stryk og små og store høler. Men vært forberedt, Yokanga kan være krevende. Fiskeren som både kan kaste og lese vann blir ofte belønnet.

De lange fiske strekningene nås med helikopter de fleste dagene, men gode høler ligger godt innenfor en gåtur fra lodgen. Selve lodgen ligger på en høyde med  utsikt over flere kilometer elv. Her er alle fasiliteter man kan forvente på tundraen, som lounge område, bar og en liten utstyrsbutikk. Man bor i dobbel/ singelrom med eget bad og riklig med varmt vann. Alle måltider er inkludert.

De fleste som reiser til Yokanga velger å fly til Murmansk via Helsinki. For fiskere fra Norge kan det være aktuelt å reise via Kirkenes. All logistikk, transport og opphold er inkludert fra Murmansk til Yokanga tur-retur.

 Elv Antall Tidsrom Opphold
Yokanga 2 stenger

6,5 fiskedøgn

Fra 11.juli

Til 18.juli

Yokanga Lodge, full pensjon
Sted Verdi Giver Kontakt
Middle Yokanga

Kola halvøya

Russland

NOK 165 000 Yokanga

Alexey Strulistov

www.yokanga.com

Francois Botha

Tlf: +27828170308

francois@yokanga.com

 

Del dette innlegg
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter