Auksjonen 2020 og Covid 19

Styret har ventet i det lengste på å ta beslutning om det vil være mulig å gjennomføre en normal auksjon som i år var berammet til 7 november. Vi har kommet til at dette ikke er forsvarlig, med den situasjonen som nå hersker i Oslo.

 

Med rundt 200 personer i et relativt trangt lokale, der matservering og sosial omgang er et hovedelement, vil dette rett og slett medføre for stor risiko. Vi vet heller ikke hvilke regler og restriksjoner myndighetene vil ha på auksjonstidspunktet.

 

For en liten frivillig organisasjon er den årlige auksjonen et stort løft, som medfører at styret bruker 100 vis av timer på forberedelser og arrangement. Det er derfor en stor risiko også for oss, dersom vi bytter til større lokale, kjører på som før og myndighetenes regler endrer seg over natten. Da står Reddvillaksen og de vi støtter igjen med ingenting.

 

Vi har derfor konkludert med at 2020 auksjonen – nummer 16 i en ubrutt rekke, avlyses i den vante rammen. Vi bruker heller tiden og kreftene på å tilrettelegge for en nettbasert løsning. Hvilken form denne vi ta vil styret arbeide med. Men heldigvis har vi en nettbasert auksjonsmodul som gjør oss forberedt.

 

Midt oppe i dette er videre støttetiltak til laksen og sjøørreten viktige. Vi tar derfor gjerne imot donasjoner i form av midler, elver og utstyr som før.

 

Styret vil informere alle gode støttespillere når planer for alternativ gjennomføring er besluttet. Vi håper på forståelse for at 2020 ble annerledes-året for auksjonen. La oss sammen sørge for at det ikke blir det samme for villaks og sjøørret.

 

 

Med vennlig hilsen styret

Reddvillaksen.no

Del dette innlegg
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter