Villaksauksjonen 2021 – nettauksjon 10.-25.mars

villaksauksjonen.reddvillaksen.no

Kjære Villaksvenn,

I november skulle vi ha arrangert årets Villaksauksjon, den 16de i en ubrutt rekke. Et lyspunkt i høstmørket som med årene har blitt til en tradisjon og institusjon i seg selv. Et sted villaksvenner møtes, diskuterer, byr på fiske og produkter og hygger seg.  Dette satt dessverre Covid-19 en effektiv stopper for. Som erstatning realiserer vi nå en digital auksjon for den som glapp.

Tidspunkt for Villaksauksjonen på nett 2021 er fra 10.mars til 25.mars. De første objektene er åpne for bud allerede første kvelden, mens resten vil åpnes fortløpende utover i perioden. Alle objekter er åpne for bud ca en uke før siste frist. På auksjonssiden kan man i løpet av uke 9 se hvilke elver som er med slik at man i forkant kan orientere seg om utvalget og hvilke auksjonstider som gjelder for de enkelte. Det kan komme til nye elver underveis, så følg med! Vi kan bekrefte at det blir en fyldig auksjon med mange godbiter. Alt fiske gjelder for sesongen 2021.

Auksjonen kan følges på villaksauksjonen.reddvillaksen.no og er åpen for alle. For å gi bud må man registrere seg med brukernavn og passord, på samme måte som i en vanlig nettbutikk. Enkel forklaring for registrering kommer opp når man trykker på budknappen. Alle som registrerer bud mottar automatisk mail som bekrefter budet, og man mottar ny mail med varsel når noen andre har bydd over. Hvis noen legger inn høyeste bud i de siste fem minutter av ordinær auksjonstid blir auksjonen automatisk forlenget med to nye minutter.

Vi håper flest mulig kan være med og by. Alle inntekter går til støtte for gode tiltak i arbeidet med å beskytte våre villaks. De har det ikke lettere enn oss i disse koronatider og trenger all den hjelpen de kan få.

Under ser du hvilke elver som etter hvert blir lagt ut på vår auksjon:

Med vennlig hilsen styret

Reddvillaksen.no

Her finner du tidligere kataloger fra Villaksauksjonen:

Villaksauksjonen katalog 2019

Villaksauksjonen katalog 2018

Villaksauksjonen katalog 2017

Villaksauksjonen katalog 2016

Villaksauksjonen katalog 2015